Predbilježbe za mačiće

PRIMAMO UPITE I REZERVACIJE ZA TRENUTNO LEGLO F.

cat_icon

PRIMAMO REZERVACIJE I PREDBILJEŽBE – LEGLO ZIMA 2022.|2023.

Mačići mogu napustiti majku i dom nakon 14 tjedana od datuma rođenja. U tom periodu odrastanja i socijalizacije, učenja svakodnevnim rutinama i dobrom ponašanju bit će pregledani od veterinara i očišćeni od crijevnih parazita, što je ujedno i preduvjet za prvo cijepljenje.

Mačići su u dobi 6-8 tjedana zaštićeni stečenim antitjelima svoje majke, pa je to i vrijeme kada se preporučuje prvo cjepljenje. Cjepljenje se vrši trovalentnim cjepivom protiv panleukopenije, zaraznog rinotraheitisa i kalicivirusne infekcije s navršenih 2 mjeseca života. Nakon mjesec dana slijedi docijepljenje protiv navedenih bolesti. S navršenih 4 mjeseca mačić se cjepi protiv leukemije, a s navršenih 5 mjeseci docijepljuje se protiv leukemije. U dogovoru s Vašim veterinarom može se cijepiti i protiv bjesnoće. Mačići će biti čipiran i dobiti svoju putovnicu u koju se upisuje novi vlasnik, a služi ujedno kao evidencija o primljenim cjepivima i zdravstvenom stanju mačića. Također ćete dobiti i ugovor o kupnji mačića. Svi mačići imaju rodovnik i s njime dolazi transfer u koji se upisuje novi vlasnik, sve u skladu s ugovorom.

Odabirom mačića iz naše uzgajivačnice Mighty Titan, možete biti sigurni da će u Vaš dom doći zdrav i socijaliziran mačić, hranjen “top premium” hranom i željom za novom obitelji koja će mu pružiti mnogo ljubavi i pažnje.

Uz kupnju mačića za Vas smo pripremili i “FIRST STEP” poklon paket koji će Vam olakšati prve dane s novim mačićem. Imat ćete dovoljno vremena detaljno pogledati i odlučiti se za kupnju svih potrebnih stvari za vašeg novog mačića, sve bez stresa i žurbe. Također ćete od nas dobiti dragocjene informacije o navikama mačića te dobrim i lošim aspektima stvari koje se nude na tržištu. Album s fotografijama prvih mjeseci života mačića je lijepa uspomena, zgodna stvar za pokazati prijateljima, a dolazi kao poklon za Vas.

Naravno da smo Vam uvijek na raspolaganju za sve upite i nedoumice, i prije i poslije Vaše odluke za kupnju mačića. Bit će nam drago zajedno pratiti njegov napredak i odrastanje. Mačići se prodaju za kućnog ljubimca i “show” uz obveznu kastraciju/sterilizaciju ili za uzgoj uz posebne uvjete. Za odabir mačića koji ide u uzgoj isključivo je nadležna uzgajivačnica nakon selekcije i evaluacije. Upite za uzgoj primamo samo od provjerenih uzgajivača uz preporuke. Ukoliko netko želi započeti ovaj nadasve lijep hobby, koji s vremenom prerasta u jednu veliku strast, slobodno nam se može javiti – otvoreni smo prema svim ambicioznim i zainteresiranim osobama koji na tom putu trebaju MENTORA.

Govorimo hrvatski, engleski i talijanski aktivno, njemački pasivno.

Za Vaše cijenjene upite, rezervacije molimo kontaktirajte nas na telefon ili e-mail naveden u rubrici KONTAKT